Wie zijn wij?

Mijn naam is Marlies Koopman -van Dorp. Samen met mijn dochter Eliza en schoondochter Esmee runnen we Beautystudio Marlies. Een kleinschalig wellness instituut in Nieuw-Beijerland in het landelijke Hoeksche Waard. 

 

Sinds 1990 houd ik mij bezig met beauty.  Beautystudio Marlies behoort bij de top van de beste salons van Nederland. Een familiebedrijf, moeder Marlies, dochter Eliza en schoondochter Esmee. Alle drie gepassioneerde en breed geschoolde vakvrouwen. Wij bieden u de beste mogelijkheden en behandelingen van top tot teen. Daarnaast bieden wij een stuk wellness aan. Wij werken met een beauty totaalconcept van binnenuit en van buiten af. Echte schoonheid ontstaat van binnenuit.  Onze passie is om u te helpen uw huid te verbeteren en te verjongen op een natuurlijke manier. Wij werken met geavanceerde apparatuur en het prachtige huidverzorgings merk Selvert Met een mooi huidanalyse apparaat kunnen wij u goed adviseren. U krijgt een plan op maat, binnen uw budget. U bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Laat uw huid onze zorg zijn!

 

 

                    

 

 

We bieden beautyarrangementen, maken ook arrangementen op maat en vervullen de wensen en behoeften van de klant. We hebben een samenwerkingsverband met een hotel/restaurant in Nieuw-Beijerland, waar lunchen, dineren en eventueel overnachten mogelijk is. Veel van onze klanten komen van ver. Op deze manier kunnen wij de klanten een compleet relaxed uitje bieden waar alles voor hen geregeld wordt..

 

Marlies, Eliza en Esmee.
Telefoon: 06-27158018     E-mail adres: info@selvertthermal.nl    Mail ons en klik hier.